M. Nijenkamp Detailing
Pure hobby ! 

Werkwijze 

Wij zijn niet merkgebonden, daardoor kunnen wij voor iedere klus eerlijke en goede producten gebruiken. Geen fillers welke krasjes verdoezelen, maar een eerlijk en blijvend resultaat. Zo bevatten de polijstmiddelen die wij gebruiken geen siliconen en oliën welke krassen verdoezelen. De autowax, welke dient voor de bescherming en het waterafstotende effect, bevat deze oliën ook niet. Daarnaast wordt de auto voor het waxen of voor het zetten van een glascoating ontvet waardoor de bescherming beter hecht, het resultaat eerlijker is en de auto langer beschermd zal blijven. 


Diensten

Geen enkele auto is gelijk en niet iedereen heeft dezelfde wensen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn wordt van tevoren overlegd welke diensten ik uit zal voeren om aan uw verwachtingen te voldoen. Hieronder worden de meest voorkomende diensten beschreven. Uiteraard sta ik ook open voor nieuwe uitdagingen buiten mijn reguliere dienstenaanbod om. 


-) Wassen & Waxen

Uw auto wordt grondig gewassen. Dorpels, velgen, en randjes worden hierbij meegenomen. Het interieur wordt gestofzuigd & met een interieurspray wordt het interieur schoongemaakt. Nadien worden de banden voorzien van een dressing en de ruiten schoongemaakt. In overleg kunnen kleine schades ook gepolijst worden. 


-) Exterieur detailen

Het wassen & waxen pakket. Echter, wordt na het wassen de auto gekleid. Door middel van kleien wordt vuil wat zich aan de lak gehecht heeft (en niet met wassen te verwijderen is), verwijderd. Daarna wordt de auto in 2 of 3 stappen gepolijst waardoor waskrassen verwijderd worden en dieper gelegen krassen minder zichtbaar zijn. Na het polijsten wordt de auto ontvet. Dit zorgt voor een eerlijk resultaat, tevens hecht de wax beter waardoor deze langer bescherming biedt. 


-) Motorruimte reinigen 

De motorruimte wordt gereinigd door middel van een stoomreiniger. Gevoelige onderdelen zullen niet (te) nat  worden. De kunststoffen worden behandeld  voor een diep zwart, maar geen vettig resultaat. Let op! Zonder overleg worden er geen onderdelen gedemonteerd.


-) Koplamp restauratie

Door de koplampen op juiste manier te behandelen zal de doffe/vergeelde gloed verwijderd worden. Nadien wordt de koplamp beschermd met een kwalitatief hoogwaardige coating welke opnieuw bescherming zal bieden en het proces van vergelen/dof worden zal vertragen. 


-) Kras verwijdering 

Het is moeilijk te zeggen of een kras te verwijderen is. Dit hangt samen met veel factoren. Allereerst de diepte van de kras, daar waar lak weg is kun je het niet zomaar terug polijsten. Ook de locatie van de kras, (type plaatwerk) en de "hardheid" van de lak zijn belangrijke factoren. Wij streven er ten alle tijde na om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.


-) Interieurreiniging

Zowel een lederen als stoffen interieur kan volledig gereinigd worden. Een lederen interieur wordt standaard ook gevoed. Het reinigen gebeurt met een stoomreiniger en extractiemachine. In combinatie met een lederreiniger, of een reiniger voor stof, wordt het vuil uit het leder geborsteld en bij stof wordt het door de bekledingsreiniger verwijderd. Ook moeilijk bereikbare plaatsen worden door middel van de stoomreiniger schoongemaakt. 

 


 Gefällt mir
 
 
 
Opbellen
E-mail